Pogoji poslovanja

Z izpolnitvijo spletnega obrazca oddate zgolj informativno in nezavezujoče povpraševanje.
Dejansko naročilo velja, ko plačate predračun, ki ga boste prejeli na osnovi tega povpraševanja oz. nam v povratni elektronski pošti potrdite, da želite plačilo po povzetju ali z osebnim plačilom v primeru osebnega prevzema artiklov na našem naslovu.  

Dostava
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Gold Express, d.o.o., vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Stroški pakiranja so brezplačni ne glede na velikost in vrednost naročila! Cena pošiljke je 4,00 EUR in je enotna po vsej Sloveniji ne glede na količino ali težo izbranih izdelkov. V kolikor je naročilo večje od 150,00 EUR so stroški poštnine brezplačni!
V primeru osebnega prevzema se strošek dostave ne obračuna.

Rok dostave
Rok dostave sta dva delovna dneva od prejema plačila predračuna, vendar pa so paketi v večini primerih dostavljeni že naslednji delovni dan od plačila preračuna, v kolikor je izbrani izdelek na zalogi.
Dostava blaga je omejena na ozemlje Slovenije. Če na navedenem naslovu ob dostavi ni nikogar, ki bi sprejel pošiljko, dostavna služba pusti obvestilo.

Stroški dostave po Sloveniji
Poštnino in dodatne stroške odkupa krije kupec in jo plača ob prevzemu ali po predračunu (odvisno od izbrane možnosti pri naročilu). Cena poštnine je enotna ne glede na količino in težo izdelkov.

Načini plačila in cene

1. Osebni prevzem je možen le ob plačilu predračuna na tekoči račun podjetja Aimhigh plus, d.o.o., ki vam ga pošljemo po elektronski pošti
2. Naročene artikle dostavlja DPD kurirska služba, kjer je možno plačilo z gotovino ali mobilno plačilo preko aplikacije WS PAY. Če želite plačati s kartico je obvezna preusmeritev paketa na najbližji Petrol servis, kjer lahko plačate z vsemi karticami (provizija 0,85 eur)
 

Varovanje osebnih podatkov
Podjetje AIMHIGH plus, d.o.o. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Osebne podatke bo podjetje AIMHIGH plus, d.o.o. uporabilo izključno za potrebe izpolnitve predračuna (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.
Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Več o varovanju podatkov na povezavi.

Postopek nakupa
Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične.

Garancija
Proizvajalec je v skladu z zakonom dolžan kupcu zagotoviti garancijo za brezhibno delovanje kupljenega blaga. Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri prodajalcu. Proizvajalec je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa artikel zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom. Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na e-mail naslovu: b2c@aim-high.si ali na telefonski številki 01 235 59 55 vsak delavnik med 09:00 in 16:00. 

Vračilo blaga
Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga (poštnina). Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, v nepoškodovani originalni embalaži ter v nespremenjeni količini. Vračilo plačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Naslov za vračilo blaga je: AIMHIGH plus, d.o.o., Stegne 33, 1000 Ljubljana.