• Sony mobilni telefon Xperia XA1 ULTRA črna

Sony mobilni telefon Xperia XA1 ULTRA črna

  • Proizvajalec: Sony Xperia
  • Dostopnost: dobava po naročilu
  • 389,99€
  • 329,99€

  • Cena brez DDV: 270,48€

Presezite svoja lastna pričakovanja in pozdravite pametni telefon Xperia XA1 Ultra s prednjo kamero s 16 milijoni slikovnih pik, ki je pripravljena, da revolucionira vaše selfije.
 
Zasnovana na uspehu lanskoletnega modela se XA1 Ultra ponaša z lepim, gladkim dizajnom, zaslonom od roba do roba, kamerama, ki sta vredni vrhunskega statusa in osemjedrnim procesorjem.
 
Naredite fotografije, ki presežejo vaša pričakovanja
Znanje o fotoaparatih je vzeto od Sonyjeve divizije digitalnih fotoaparatov in prinaša vodilno glavno kamero s 23 milijoni slikovnih pik, 1/2,3-palčnim senzorjem Exmor™RS for mobile, svetlim objektivom F2.0 in neverjetno zmogljivostjo fotografiranja v slabih svetlobnih pogojih. Zagotovljeno imate hitro pot od zagona kamere do posnetka v zgolj 0,6 sekunde in hitro in natančno hibridno izostritev. Tako bodo tudi najbolj spontani trenutki vedno izostreni.
 
XA1 Ultra pa se ponaša s sprednjo kamero s 16 milijoni slikovnih pik z optično stabilizacijo slike, ki odpravi tresljaje in izboljša selfije v slabi svetlobi. Ima tudi bliskavico, ki naravno osvetli vaš obraz. Prav tako omogoča preprosto snemanje odličnih selfijev samo z zamahom roke s funkcijo ‘Hand Shutter’.
 
Lepota od roba do roba
Lep, gladek dizajn je izpiljen in ustvarja iluzijo gladke površine, ki se ne konča. Ukrivljenost pripomore, da telefon lepo sede v vašo dlan. XA1 Ultra ima 15,2-cm (6'') zaslon polne visoke ločljivosti (1080p). Podprt je z zaslonskimi tehnologijami za jasno in ostro doživetje gledanja.
 
Ustvarjenje zmogljivosti, ki traja večno
S hitrim osemjedrnim procesorjem MediaTek helio P20 prejmete med brskanjem po spletu, gledanjem videoposnetkov ali igranjem najboljše igre hitro in tekoče doživetje.
 
XA1 Ultra je zasnovan tako, da zagotavlja daljšo zmogljivost v življenjski dobi pametnega telefona. Qnovo Adapt Charging nadzoruje baterijo in prilagaja tok polnjenja ter tako preprečuje škodo in maksimizira življenjsko dobo baterije. Način Stamina pa podaljša delovanje baterije, ko jo najbolj potrebujete, tako, da ugasne nekatere funkcije. Sonyjev Smart Cleaner pametno upravlja z zmogljivostjo in pomnilnikom vaše naprav. Samodejno namreč čisti cache in neuporabljene aplikacije ter tako pridobi najboljšo hitrost in zmogljivost. XA1 Ultra podpira tudi hitro polnjenje; v svoje roke dobite moč s samo nekaj minut polnjenja.
 
Naj življenje postane enostavno
Xperia Actions je nov dodatek najnovejši ponudbi Xperia. Uči se vzorcev vaše uporabo za poenostavljenje vašega vsakdana s predlaganjem nastavitev in personaliziranih priporočil. Na primer, ko greste v posteljo, se vaš pametni telefon Xperia nauči vaše rutine spanja in samodejno prilagodi svetlost zaslona in glasnost klicev.
 
Tehnične značilnosti:
Spomin: 4 GB RAM
Disk: 32 GB flash memory
Operacijski sistem: Android 7.0 (Nougat)
Procesor: 64bit Octa Core (Quad Core 2.3GHz + Quad Core 1.6GHz)
Baterija: 2700 mAh
Teža: 188 g
Dimenzije: 79 x 165 x 8.1 mm
Glavna kamera: 23 MP
Prednja kamera: 16MP
Zaslon: 15,24 cm (6") Full HD 1080p
Omrežja: 2G, 3G, LTE 4G

 

Oznake: Sony, mobilni, telefon, Xperia, XA1, ULTRA, črna, Pametni, telefoni, Sony, Xperia