• Sony mobilni telefon Xperia XZ2 črna, dual sim

Sony mobilni telefon Xperia XZ2 črna, dual sim

  • Proizvajalec: Sony Xperia
  • Dostopnost: dobava po naročilu
  • 799,99€
  • 599,99€

  • Cena brez DDV: 491,80€

Začarajte vaše čute in se prepustite uživanju v zabavi

 
Zaokrožena in popolna izkušnja zabave do skrajnosti
Vrhunski model Xperia XZ2 s svojim razširjenim 14,5-cm (5,7") HDR zaslonom s polno HD+ ločljivostjo in formatom 18:9 premika meje vaše mobilne zabave in vam omogoča, da se popolnoma vživite v vaše najljubše filme in ostale vsebine v izjemnih barvah in kontrastu.
 
Obenem pa Sonyjeva tehnologija TV BRAVIA® X-reality™ for mobile, vsebine pretvori in prikaže v skorajda visokem dinamičnem razponu (HDR), kar pomeni, da boste tudi ob predvajanju video posnetkov izkusili tako rekoč filmsko kakovost slike.
 
Prvi pametni telefon s 4K HDR video snemanjem
Kamera Motion Eye™ z revolucionarno posodobitvijo prva na svetu na mobilnem telefonu omogoča snemanje HDR video posnetkov v ločljivosti 4K z uporabo formata HLG (Hybrid Log Gamma).
 
Resničnost lahko sedaj posnamete v izjemnem kontrastu, podrobnostih in življenjskih barvah ter jo prenesete oz. predvajate na kompatibilnem HDR TV aparatu ali YouTube za ogled v dih jemajočem realizmu.
 
Prav tako je bilo posodobitve deležno snemanje super počasnih video posnetkov, ki sedaj omogoča 960 sličic na sekundo v visoki polni ločljivosti, s čimer bodo vaši »vau« posnetki še bolj fascinantni.
 
Kamera Motion Eye™ prinaša tudi kakovost fotografij, kot jo upravičeno pričakujete od podjetja Sony, in sicer z uporabo pametnih tehnologij kot so:
- snemanje s predvidevanjem in zaznavanje nasmeha (Predictive Capture),
- samodejna izostritev in snemanje (Autofocus burst),
- samodejna izostritev s predvidevanjem (Predictive Autofocus).
 
Te vrhunske tehnologije in naša tehnologija »Quick Launch« za hiter zagon aplikacije in izdelavo fotografije, zagotavljajo, da ne boste nikoli več zamudili tistega trenutka.

 
Ustvarite selfie 3D skene
Resnično edinstven in navdušujoč način zajema spominov, ki ga omogoča aplikacija 3D ustvarjalnik, je sedaj na voljo s še več možnostmi za 3D posnetke.
Sedaj lahko, poleg ustvarjanja 3D posnetkov objektov ali obrazov prijateljev v manj kot minuti z uporabo glavne kamere, izdelate tudi lastne 3D skene z uporabo sprednje kamere – vaši selfiji bodo sedaj resnično zaživeli v 3D in obenem odprli neslutene možnosti v svetu 3D avatarjev.
Na voljo je tudi obdelava posnetkov po zajemu, s čimer boste še dodatno izboljšali kakovost vaših 3D skenov. Obenem 3D ustvarjalnik po končanem zajemu omogoča neposreden prenos vašega 3D skena ali selfija na vašo Facebook časovnico.
 
Osupljiv nov dizajn
Fantastična tehnologija se nahaja v novem dizajnu s 3D stekleno površino, ki ustvarja gladko in neprekinjeno obliko ter se popolnoma prilega vaši dlani. Elegantni dizajn pa je tudi trpežen, saj uporablja steklo Corning® Gorilla® Glass 5 in kovinsko ohišje, ki izžareva lepoto in vrhunskost.
 
Certifikat IP65/IP68, pomeni, da je pametni telefon XZ2 odporen na prah ter vodotesen na kapljice, zato lahko na klic brezskrbno odgovorite tudi v dežju.
 
Izgubite se v svetu zabave
Svojo edinstvenost pri omogočanju vživetja v zabavne vsebine pa Xperia XZ2 izkazuje tudi z novo haptično izkušnjo, ki z vključitvijo čuta dotika omogoči, da to kar vidite na zaslonu tudi občutite.
 
Uporaba popolnoma nove tehnologije dinamične vibracije (Dynamic Vibration System) analizira zvok in omogoča dogajanje občutiti v vaši dlani s čimer filmi, igre in video posnetki zaživijo. Povabite prijatelje in skupaj uživajte v ogledu vaših video posnetkov s pomočjo glasnih sprednjih stereo zvočnikov. Najbolj glasni Xperia zvočniki do sedaj uporabljajo tudi tehnologijo S-Force Front Surround za dodatno izkušnjo prostorskega zvoka.

 
Zvok, kot v snemalnem studiu
H kakovosti zvoka doprinesejo tudi Sonyjeve izkušnje na avdio področju z verodostojnim zvokom Hi-Resolution Audio in DSEE HX tehnologijo za izboljšavo zvoka. Kakovost zvočne izkušnje ob uporabi brezžičnih zvočnikov ali slušalk pa zagotavlja izboljšana Bluetooth tehnologija LDAC, ki prinaša zvok v skorajda visoki ločljivosti.
 
Maksimalna zmogljivost do skrajnosti
Pametni telefon Xperia XZ2 poganja najnovejša mobilna platforma Qualcomm® Snapdragon™ 845 z X20 LTE modemom, ki zagotavlja vrhunsko uporabniško izkušnjo z bliskovito hitrostjo prenosa podatkov (do 1.2 Gbps) in drugo generacijo Gigabit LTE s čimer lahko uporabniki brezskrbno uživajo v svojem modernem življenjskem slogu, tako ob delu kot ob zabavi.
 
Brezskrbno v nov dan z dolgo obstoječo baterijo
S svojo zmogljivo 3180 mAh baterijo in najboljšim nadzorom porabe do sedaj, ki ga prinaša nova mobilna platforma Qualcomm® Snapdragon™ 845, vam XZ2 omogoča brezskrben dan uporabe stran od vtičnice.
 
Xperia XZ2 za izboljšanje delovanja dodatno uporablja tehnologije kot so Smart Stamina, način STAMINA, Battery Care in prilagodljivo polnjenje Qnovo, s katerim bo vaša baterija svojo zmogljivost ohranila dlje časa.Tehnične lastnosti:
Spomin: 4 GB RAM
Disk: 64 GB pomnilnik
Operacijski sistem: Google™ Android™ 8.0 (Oreo)
Procesor: Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobile Platform
Zalon: diagonala 14,48 cm (5.7"), ločljivost 1080 x 2160 točk, 18:9 Full HD+ in Corning Gorilla Glass 5
Baterija: 3180 mAh
Glavna kamera: 19 MP Motion Eye™ kamera s 4K HDR video snemanjem
Prednja kamera: 5 MP
Povečana odpornost na vodo in prah (standard zaščite IP65/68)
Teža: 198 g
Dimenzije: 153 x 72 x 11.1 mm
Omrežja: 2G, 3G, LTE 4G
 
Komplet vsebuje:
- pametni telefon Sony Xperia XZ2
- podatkovni kabel (USB-C)
- slušalke
- omrežni polnilec
- navodila za uporabo

Oznake: Sony, mobilni, telefon, Xperia, XZ2, črna, , dual, sim, Pametni, telefoni, Sony, Xperia