• UVI CHAIR gamerski stol ELEGANT črn

UVI CHAIR gamerski stol ELEGANT črn

  • Proizvajalec: UVI CHAIR
  • Dostopnost: na zalogi
  • 349,99€
  • 279,99€

  • Cena brez DDV: 229,50€

UVI Chair Elegant je poseben UVI stol zasnovan z idejo uporabe v pisarniškem okolju. Posebna oblika naredi stol preprost in eleganten, hkrati pa ohranja vse funkcije in prednosti, ki jih imajo drugi UVI stoli. Prilagodi se lahko vsem potrebam, ki jih ima kdorkoli in je zaradi tega odličen stol za pisarne, kjer ima vsaka oseba svoje lastne preference, katerim se UVI Elegant brez problema prilagodi. Stol je v letu 2019 pridobil posodobitev v obliki gumba, preko katerega lahko natančno nastavimo podporo za ledveni predel!
 
Stol ima gumjaste koleščke, ki so primerna za trde in zelo mehke podlage!

Stol sestavlja trajen kovinski okvir za povečanje varnosti med sedenjem. Uporabljeno je visokovalitetno CLASS-4 plinsko vzmetje za lažje nastavljanje višine, večje ravnotežje stola in obremenitev do kar 185kg! Prilagodljiv naslon za hrbet ter roke, potegnite ročico in prilagodite naslon za hrbet v katerikoli kot med 90 in 180 stopinjami. Igrajte igre, glejte filme, delajte, učite se, jejte ali spite! Naslonjalo za roke je prilagodljivo za vse vaše potrebe. Vsi stoli imajo nagib s sistemom za zaklepanje za željeno nastavljeno pozicijo.

Izjemno močan kovinski stabilazator s petimi kraki, ki preprečuje nagibanje stola in ohrani vašo zbranost in varnost. Mehka originalna PU pena, ki ne izgublja prvotne oblike! Pena je zaključena z kvalitetnimi usnjem za lažje odstranjevanje madežev. Za dodatno udobje je stolu dodana še blazina za predel vratu, ki si jo lahko namestite po vaši želji.
 
Poskrbite za vaše udobje in hrbet!
Glavni cilj pri dizajnu stola je bil, da ustvarimo stol, ki je udoben med tem ko podpira vaš hrbet in ostale ključno dele vašega telesa. Stol je zasnovan, da vas ohranja pri pravilni drži sedenja in preprečuje poškodbe, ki nastanejo v kasnejšem obdobju vašega življenja. Za dodatno udobje vam pri nakupu priložimo še blazino za podporo vratu.
Verjamemo, da vas lahko vzpodbudimo, da spremenite vašo navado sedenja! Ne zapravite svojega hrbta ali drugih ključnih delov s slabim stolom, bodite pametni in izberite pravi stol, ki skrbi za vaše počutje in vaše zdravje, izberite UVI chair.
 
Tehnične specifikacije:
 
- gumijasta kolesca
- maksimalna obremenitev: 185 kg
- notranji okvir: železni
- multi-funkcijski mehanizem nastavljanja
- vrhunska in mehka PU pena
- naslovnjalo za roke: 3D (gor-dol, levo-desno, naprej-nazaj)
- plinska vzmet: CLASS-4
- naslonjalo: nastavljivo od 90º-180º
- blazina za vrat
- nastavitev podpore za ledveni predel
- širina stola: 54 cm
- višina naslonjala : 82 cm
- višina stola: 126 cm – 133 cm
- garancija: 24 mesecev

Oznake: UVI, CHAIR, gamerski, stol, ELEGANT, črn, Stoli, UVI, CHAIR